Ötletek

Emoji szülinapi party játék ötletek

Dátum: március 25, 2018 -- 1:51 du. Létrehozta: / Emoji szülinapi party játék ötletek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az emojik nagyon népszerűek minden korosztályban: az emojikat mindenki szereti és mindenki örülne egy emojis születésnapi partynak. Íme, néhány egyszerű emoji témájú szülinapi party játék, ami szórakoztató és egyszerű összeállítani. Olyan eszközök kellenek hozzá, amelyek a ház körül is megtalálhatóak vagy könnyű beszerezni. Szükség van hozzá bögrékre, pillecukorra, lufikra, citromokra, papírra, filcekre, papírtányérokra és teniszlabdákra. Ezekkel az eszközökkel az alábbi néhány emoji játékot könnyen megvalósíthatod. Több korosztály számára találhatsz itt játékot. Jó szórakozást hozzá!

Dobd a pillecukrot az emoji szájába

Egy asztal két végére helyezz két bögrét. Színes kartonpapírból vagy papírtányérból készíts nyitott szájú emoji arcokat, és ragaszd rá a bögrékre úgy, hogy a nyitott szájon át a pillecukrot a bögrékbe lehessen dobni. A gyerekek alkossanak két csapatot. Az egyik csapat ez egyik, a másik csapat a másik bögrébe próbálja bedobni a pillecukrokat. Az a csapat nyer, aki először bedobja a bögréjébe az összes pillecukrot. A játék végén a csapat tagjai megehetik a bögrébe dobott pillecukrokat.

Emoji tányér-frizbi

Papírtányérra rajzolj vagy ragassz mosolygós, kacsintós vagy pimasz emoji fejet. A tányért használhatják a gyerekek frizbinek. Az nyer, aki a legmesszebbre tudja dobni a frizbit. Kisebb gyerekeknek 5, nagyobbaknak 3 dobásuk legyen.

Citrom játék

Rajzolj emoji arcot egy citromra filctollal. Játszatok „forró krumpli” játékot a citrommal zenére, vagyis a gyerekek egymásnak adogatják a citromot, és amikor megáll a zene, kiesik a körből az a gyermek, akinek a kezében maradt a citrom. Nehezítsd a játékot, ha nagyobbakkal játszatok! Használjatok több citromot vagy változtassatok a játékszabályon úgy, hogy a körbeadásnál a gyerekek nem használhatják a kezüket. Ne felejtsd el a győztest megjutalmazni valami aprósággal!

Emoji twister

A hagyományos twister játék megfűszerezve az emoji figurákkal. Rajzolj a twister körökbe emoji arcokat (ha félted a játékot, ragaszthatod is a szemeket és szájakat), a szabályok a hagyományos twister játék szabályai. Tipp: a különböző színű körök különböző emojikat ábrázolhatnak, pl: piros – mérges, sárga – sírós stb.. Jó szórakozást!

Emoji lufis játékok

Adj a gyerekek kezébe filcet, rajzoljatok emoji arcokat a felfújt léggömbökre, a lufik díszítése jó móka a gyerekeknek. Amikor elkészültetek a lufikkal többféle játékot is játszhattok, például kiütős játékot és lufi röplabdát is. Papírtányérból készíthettek ütőket is, és így is játszhattok a lufikkal. Nyári melegben megtölthetitek a lufikat vízzel is, a kertben játszani velük feledhetetlen élmény lesz a gyerekeknek.

Legyél te az emoji

Rajzolj különböző emoji arcokat kártyalapokra (kacsintós, sírós, mérges stb.). Üljetek körbe, húzzatok sorban a kártyapakliból, és utánozzátok az emoji arcokat. A többieknek kii kell találni, hogy milyen arc van a kártyán.

Emoji rajzoló

Nyomtass előre olyan lapokat, amelyeken sárga üres körök vannak. Versenyezzetek, ki tud többféle emoji arcot megrajzolni. Adhattok különdíjat a legviccesebb vagy a legfélelmetesebb emoji arcokért.

Emo-labda

Teniszlabdákra vagy ping-pong labdákra is rajzolhattok emoji arcokat. A labdákkal játszhattok célbadobóst vagy labdakeresőst.

Emoji szülinapi ötletek: party kellékek

Reméljük tetszettek az összegyűjtött Emoji szülinapi játék ötletek. Igyekszünk folyamatosan bővíteni őket, írjatok nekünk ti is bátran a kommentekben.
Az Emoji szülinap szervezéséhez webáruházunkban minden szükséges kelléket megtaláltok, úgymint:
terítékek (papír tányér, pohár, szalvéta, terítő)