Ötletek

Mancs Őrjárat születésnapi buli ötletek

Dátum: szeptember 28, 2017 -- 2:13 du. Létrehozta: / Mancs Őrjárat születésnapi buli ötletek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Mancs Őrjárat születésnap minden kisgyermek kedvence lehet.

A Mancs Őrjárat (Paw Patrol) egy népszerű TV műsor a Nickelodeon-on, amely hat mentőkutyáról szól, akiket egy technikai zseni kisgyerek, Ryder vezet a városuk védelme érdekében. Minden kutyának van egy speciális képessége vagy szerkentyűje, amely segít nekik olyan küldetéseket teljesíteni, mint egy macska megmentése vagy egy vonat elterelése a szikláktól.

Mivel a Mancs Őrjárat manapság az egyik legnépszerűbb rajzfilm a kisgyermekek körében, a témához illő ételekkel és díszekkel olyan bulit szervezhetünk nekik, aminek biztosan nagyon fognak örülni.

Az igazi Mancs Őrjárat születésnap party legfontosabb része a gyerekek szórakoztatása, közös játékokkal és egyéb tevékenységekkel.
Ebben a cikkben a Mancs őrjárathoz kapcsolódó játék ötleteket gyűjtöttünk össze nektek.

Vendégvárás

A legjobb, ha a gyerekek kicsit bemelegítenek, feloldódnak, amikor megérkeznek a buliba.
Mi lehetne kedvesebb módja ennek, mint a kedvenc Mancs Őrjáratos karaktereik kiszínezése.

Sky karikán átrepülő játéka

Ehhez a játékhoz szükségetek lesz néhány hullahopp karikára és egy köteg fehér papírra. Szükségetek lesz még madzagra, hogy fellógathassátok a karikákat egy fára vagy a mennyezetre, attól függően, hogy hol játsszátok a játékot. Húzzátok fel a karikákat különböző magasságba a gyermekek korától, magasságától függően. Minden gyermek készítsen egy-egy papír repülőt, majd álljanak sorba. Egymás után próbálják meg úgy átreptetni repülőiket a karikákon, mint Skye. Ha valamelyik gyermek nem tud magától repülőt készíteni, a felnőttek segítsenek nekik.

Zuma vízi mentő váltója

A gyerekek általában szeretik a testmozgást, és mi lehet ennek jobb módja, mint futtatni, ugráltatni, mászatni és kúszatni őket egy saját akadálypályán. Székeket, hullahopp karikákat és játék alagutakat sorba rakva építsetek akadálypályát. Ehhez a játékhoz szükségetek lesz egy kis vízzel teli tálra is, amelybe rakjatok néhány kisebb játékfigurát. A játék célja, hogy segítsünk Zumának kimenteni a vízből ezeket. A gyerekek fussanak az akadályokon keresztül a figurákkal teli vizes tálhoz. Minden gyerek mentsen meg egy figurát, majd induljon vissza a kezdővonalra, és jöhet a következő játékos. A figurákat összegyűjtik. Az a csapat nyer, amelyik a legtöbb gyűjti össze a 3 perces játékidő alatt.

Rubble, Rubble, Chase

Ismeritek a „kacsa, kacsa, liba” nevű régi közös játékot? http://peldaul.hu/jatek/kacsa-liba_10336.html
Ez az ötletünk ennek a játéknak a Mancs Őrjárat születésnap verziója. Ebben a játékban a gyerekek körben ülnek, egymás felé néznek. Egy gyermek a kör körül sétál. Ahogy sétál, megérinti egyenként a többi gyerekek fejét és azt mondja, hogy “Rubble” vagy “Chase”. Akinek azt mondja „Chase”, az megpróbálja őt elkapni. A játék célja az, hogy a megérintett elkapja a körbe futó, mielőtt az leül a megérintett gyermek helyére. Ha ez nem sikerül, akkor a következő fordulóban ő lesz a körbe sétáló, aki mondja, hogy „Rubble” vagy „Chase”. Ha sikerül megfognia, visszaülhet a saját helyére a körbe, majd folytatódhat a játék.

Csontváltó

Ez egy hagyományos váltófutó játék egy kis csavarral. Állítsátok a gyerekeket két sorba. A két csapat egy-egy tagja fusson el a pálya végéig a tálhoz, amelybe előzőleg „csontokat” helyeztünk (ez lehet keksz, süti vagy gumicukor is). A „csont” megkaparintása után visszaszaladnak a sorba és megérintik a következő játékost, aki begyűjtheti a következő „csontot”. A legtöbb “csonttal” rendelkező csapat nyeri a váltót.

Mancs őrjárat születésnap kellékek

Reméljük tetszettek az ötletek. Igyekszünk folyamatosan bővíteni őket, írjatok nekünk ti is bátran a kommentekben.
A Mancs Őrjárat születésnap szervezéséhez webáruházunkban minden szükséges kelléket megtalálsz, úgymint:
terítékek (papír tányér, pohár, szalvéta, terítő)
dekor kellékek (lufi, meghívó, happy birthday felirat)